Info

!**Het is verboden om onze dieren te voeren**!

Bestellingen plaatsen kan enkel en alleen telefonisch op nummer 03/8891380, of persoonlijk in de zaak, op ons adres: Barelstraat 183 – 2880 Bornem.
Betalen kan met: Cash-Bancontact of Payconic.

Toegang: GRATIS……echt waar!
Dieren voeren: !*VERBODEN*!
Honden: AAN de leiband en hondenpoep opruimen!
Afval: IN de vuilbak….niet uw huisafval!
Help onze kinderboerderij proper te houden, zodat het voor iedereen aangenaam vertoeven is!

Ook aan de minder mobiele mensen werd gedacht, de boerderij is overal toegankelijk voor rolstoelgebruikers, ook is een aangepast toilet voorzien, waar trouwens ook voor de allerkleinsten een luiertafel is!
!*Verboden te fietsen op het domein*!
!*Verboden te roken in en onder de stallen*!

De gemeentelijke kinderboerderij Barelhoeve die in 1974 officieel werd opengesteld voor het publiek, is gegroeid uit een bestaand melkveebedrijf. OP de Barelhoeve kan je dus nog steeds het leven op een echte boerderij ontdekken…..de melkkoeien werden wel vervangen door ossen. Je vindt er ook een museum met allerlei oude landbouwwerktuigen, verschillende doe-en leerpaden en een hoevewinkel met heerlijke verse in huis gemaakte boerderijproducten!

Wil je de boerderij een bezoekje brengen? Dan is de gloednieuwe vertelroute een aanrader! LOWIEKE het hoofdpersonage neemt je mee langs alle dierenverblijven in een spannend verhaal, je kan dit verhaal lezen op de 16 schuurtjes die zijn opgesteld langs een route van ongeveer 1,5 km. Elk schuurtje heeft een voelspel en een quiz op kindermaat. Er staat ook nuttige info over de dieren en omgeving op de schuurtjes……zeker eens doen……….scholen en groepen dienen zich vooraf aan te melden in het winkeltje, of een telefoontje op nummer 03/8891380.