Scholen/Groepen

Graag weten wij vooraf hoeveel klassen/groepen/personen er naar onze boerderij wensen te komen, daarom vragen wij om steeds vooraf TELEFONISCH te reserveren op nummer 03/8891380 (reserveren is enkel en alleen telefonisch mogelijk op dat nummer, dus NIET per email/fax/msg/whatsapp….of wat dan ook).
Let wel, dat u ons eerst belt, nog voor u vervoer regelt, dit om mogelijke problemen te vermijden, zoals…..teveel klassen/kinderen/personen op dezelfde dag/uur, sluitingsdag…of andere redenen.

De toegang tot is onze kinderboerderij is “gratis” (echt waar), ter compensatie om onze onkosten te dekken vragen wij wel om een consumptie te kopen, dit is voor een halve dag een ijsje, indien de kinderen blijven eten (ook picknick buiten), dan vragen wij om bij ons een drankje te kopen, betalen kan cash of met bancontact.

 

Bij aankomst op de boerderij dient u zich in het winkeltje aan te melden en het aantal personen te bevestigen, hier spreekt u een uur en plaats af om te eten.

Eens op onze boerderij, bij, rond, of zelfs tussen onze dieren………..wees heel attent en bewust dat dieren…..tanden, horens, poten, klauwen en/of een bek/snavel hebben, wees dus altijd voorzichtig en hou vooral ook de kinderen goed in de gaten.

!**Het is verboden onze dieren te voeren**!